Hur man tar bort Rost på en lastbil Frame

Rost bildas när det skyddande höljet av metallen på ett fordon avtar och metallen exponeras sedan för fukt under en lång tid. Ta bort rost som det visas förhindrar rost hål bildas och skadar lastbilen. Men ramen hos en lastbil, dess underliggande metallstruktur, är inte lätt märkbar. Det enda sättet att nå berömmelse är att demontera bilen. När demonteras, kan du rengöra då de rostiga ytor. Detta är en tidskrävande och arbetsintensiva projekt, men det måste göras för att hålla en gammal lastbil som kör. Saker du behöver
Skrubber pad eller stålborste
Naval Jelly
Handskar
pappershanddukar
sandblasteren
Visa fler instruktioner
1

Demontera lastbilen. Ta bort olika delar av trucken tills du når bildruta. Denna process måste göras av någon bekant med lastbil engineering.
2

Skrapa bort rost. Använd en stålborste eller skurborste för att ta bort rost. Järnaffärer säljer stålborstar.
3

Använd naval gelé för svåra fläckar. Det har fosforsyra som tar bort rost. Du kan köpa den från ett hem förbättring butik eller webbutik. Ta på gummihandskar och häll sedan en liten mängd på en trasa eller pappershandduk. Applicera den sjö gelé till alla områden av ramen. Vänta 10 till 20 minuter. Torka bort rost med en trasa eller pappershandduk. Torka av ramen ren och torr.
4

Sandblast omfattande rost. Du kan hyra eller köpa en sandbläster från ett hem förbättring center eller så kan du anlita en professionell sandbläster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141067.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.