1996 Chevy Silverado Information

Den 1996 Chevrolet Silverado blandade nytta med lyx-nivå utnämningar som gjorts här lastbilen är en av de mest populära av sin epok. Med sina rena linjer och proportioner, detta var 1990-talets lastbil attraktiv både då och nu. Tillgängliga alternativ såsom en 5,0-liters V8-motor och fyrhjulsdrift gjorde 1996 Silverado lika funktionell som den var rolig att köra. Karossutformningar

1996 Chevrolet Silverado var tillgänglig med två olika hytt och säng stilar.

Silverado erbjöd både vanlig taxi och utökade cab, med en valfri tredje dörren finns på utökad cab-versioner. Förlängda hytten versioner erbjuds även bakre sittplatser för två vuxna

Köpare också kunde välja mellan två säng alternativ:. Den 6 1/2-foot vanlig säng och 8-fot långa utökade säng, annars känd som en lång hjulbas modell.
Motor

Även om C /K 1500-serien av Chevrolet lastbilar erbjuds för 1996 hade två motoralternativ, 4,3-liters Vortec V6 och 5,0 -liters Vortec V8, kom Silverado paketet standard med bränsleinsprutning 5,0-liters Vortec, som erbjöd 220 hästkrafter och 285 fot /pounds av vridmoment.
Transmission

Silverado paket för 1996 erbjöd en fyra-växlad automatlåda som standard, även om C /K 1500-serien erbjuds även en femväxlad manuell växellåda.
Drive Train

1996 Silverado erbjuds både en två-wheel-drive alternativet och en deltid fyra-wheel-drive alternativet. En Z71 off-road-paketet var också ett alternativ för fyra-hjulsdrivna modeller. Alla fyra-hjulsdrivna modeller presenterade automatisk låsning hubbar.
Övriga Feaures.

1996 Silverado skröt säkerhetsfunktioner som ingår skivbromsar fram och ett låsningsfritt bromssystem, varselljus och en valfri chaufför-sidoairbagsystemen.
Överväganden

1996, "Silverado" avses ett alternativ paket tillgängliga för Chevrolet C /K 1500-serien lastbilar som nya funktioner som var, på den tiden, ganska ny för lastbilar. Tillgängliga alternativ rivaliserade att på ett välutrustat sedan, inklusive makt speglar, fönster och dörrlås, el-manövrerad förarstol, skinnklädsel, CD /AM /FM stereo, farthållare, fjärr keyless inresa och säten hink. Den Silverado paketet uppgraderas även motorn och transmissionen, som ersätter en vanlig V6 och manuell växellåda med en V8-motor och automatisk växellåda.

Även bränsleekonomi på 1996 Silverado var en ynka 12 till 14 miles per gallon ( motorväg), var detta par för kursen för en lastbil som vägde mer än 4.000 pounds och innehöll en V8-motor under denna epok.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141052.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.