Hur man installerar en CD-spelare i en GMC Truck

GMC lastbilar har en standard layout fabriken radio och installation. Om du har en CD-spelare som du vill installera på din bil, kan du göra det med några hushåll verktyg. Dessa instruktioner gäller för installation av en nonfactory CD-spelare bara. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
7mm spärr
ersätter CD-spelare
Monteringssats
Visa fler instruktioner
1

lossa skruvarna runt instrumentbrädan, inklusive de i fram-och på ömse sidor om ratten. Dra instrumentbrädan bort från rattstången och lossa skruven gömd bakom det, under ratten. Detta frigör hela streck. Ta instrumentpanelen omger radioområdet.
2

Lossa de två skruvarna på vardera sidan av fabriken radion med spärrfunktion. Skjut radion ur skåran och försiktigt dra ut kablaget och svarta kontakten på baksidan.
3

Håll konsolen över radion facket och fäst de två skruvarna till vänster och höger av fästet. Anslut adaptern kablaget i kablaget kommer ut ur radion facket och anslut den till baksidan av CD-spelaren.
4

Anslut den svarta kabeln i det runda hålet på baksidan av enheten . Skjut in CD-spelaren i radion facket och byt ut instrumentbrädan tillsammans med skruvarna du tog bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141044.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.