Hur man byter en glödlampa Turn Signal i en 2005 Ford Lariat Pickup

Fords F-150 presenterade en omdesignad galler för 2005-modellen år, vilket förändrat framlyktan setup. Blinkers lampor är monterade inuti strålkastare församling. Åtkomst och ersätter dem är ett enkelt förfarande och bör inte ta längre tid än 10 minuter. Bytet är densamma på alla 2005 F-150 paket, däribland ST, STX, XL, XLT, King Ranch och Lariat. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Handskar
Bulb nummer 3057A (bärnsten)
Visa fler instruktioner
1

Vrid strålkastarstyrning till "Off". Öppna huven.
2

Dra av skyddskåpan på toppen av strålkastare. Lossa och ta bort den enda skruv bakom locket med en stjärnskruvmejsel. Inspektera inombords främre delen av strålkastaren till lo två skruvar. Ta bort dem.
3

Dra strålkastaren mot dig. Titta på den yttre sidan av strålkastare för att hitta lampan blinkers. Vrid sockeln moturs för att ta bort den från strålkastaren.
4

Skjut lampan ur sockeln. Försiktigt sätter fast lampan till uttaget, med handskar, för att förhindra förorening av glödlampan. Sätt tillbaka sockeln. Vrid medurs.
5

Skjut strålkastaren på plats ordentligt för att engagera klippet som var urkopplad när du tagit bort det. Sätt tillbaka och dra åt de två skruvarna på framsidan och sedan ersätta den övre skruven. Placera skyddet på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141036.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.