Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 1991 Nissan Truck

Den 1991 Nissan truck är en mid-size pickup som är känd för att få bra gas körsträcka. A 1991 Nissan lastbil blir ungefär 17 miles per gallon under stadskörning och 22 miles per gallon på motorvägen. Precis som alla fordon, men du kan förbättra gas körsträcka genom att hålla din Nissan lastbilstransporter underhållas och genom att öva rätt körvanor. Instruktioner
1

Bifoga ett lock över sängen av din 1991 Nissan lastbil. Locket kommer att sänka luftmotståndet, vilket förbättrar gas körsträcka. Ett lock kommer att kosta från $ 300 till $ 400, men det kommer att spara pengar på lång sikt. Att hålla fönstret stängt när du reser på en motorväg också minskar luftmotståndet.
2

Tune upp din lastbil i tiden rekommenderas i underhållshandboken. Nissan rekommenderar trimma upp trucken minst en gång om året, beroende på hur många miles lastbilen körs.
3

Lägg ut en uppgraderad luftfilter i 1991 Nissan lastbil. Nya och förbättrade luftfilter är mindre benägna att bli igensatta än de äldre. De kostar ungefär dubbelt så mycket, men också mycket längre.
4

Kontrollera bränsletryck, bränsletrycksregulator och komprimering av motorn. Alla tre av dessa kan minska gas körsträcka på en 1991 Nissan lastbil.
5

Byt olja i din Nissan lastbil minst en gång varje 3000 miles. Prova en syntetisk olja, som en högkvalitativ olja med tillsatser som minskar friktionen i motorn bör förbättra gas körsträcka.
6

Uppgradera din lastbil avgassystem. De nyare avgassystem komma med rör som är rakare och bredare än de som ursprungligen installerats i 1991 Nissan lastbilar. Förbättrad avgasflödet ökar bränsle körsträcka.
7

Ljusare lastbilen så mycket som möjligt. Bär endast nödvändiga poster i sängen av lastbilen.
8

Se till Nissan truckens däck ordentligt pumpade. För mycket eller för lite lufttryck i däcken minskar gas körsträcka. Korrekt tryck visas på sidan av majoriteten av de flesta däck. Köp nya däck om dina gamla saknar slitbanan. Se till att dina däck är rätt balanserad och inriktade.
9

Förbättra dina körvanor. Undvik att varva med motorn. Lyda hastighetsgränserna, och kombinera ärenden att undvika slöseri gas. Använd ett GPS-system för att förhindra att gå vilse. Värm inte upp din motor längre än nödvändigt. Accelerera innan du når en kulle, inte när du går uppför kullen.
10

Använd ditt 1991 Nissan lastbilens överväxel, vilket gör att motorns varvtal minskar, vilket sparar gas.

11

Använd din lastbil luftkonditionering endast vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141031.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.