Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 2004 Dodge Ram HEMI

Gas körsträcka är ett bekymmer för många människor, speciellt ägare av lastbilar som är kända för att få mindre än 20 mpg. 2004 Dodge Ram Hemi är en av dessa lastbilar. EPA uppskattade gas körsträcka för 2004 Dodge Ram Hemi är 12 stad och 16 motorväg. Du kan dock ta några steg för att hålla din gas körsträcka på eller ens över de uppskattade siffror. Genom att träna bättre körvanor och underhålla din bil, kommer din gas körsträcka öka. Saker du behöver
2004 Dodge Ram lastbil
Visa fler instruktioner
1

Fyll din bensintank med 89 oktan bensin eller högre, enligt 2004 Dodge Ram Hemi handboken.
2

Kontrollera däcktrycket. Det rekommenderade däcktrycket varierar för varje uppsättning däck och är noterat på utsidan av däcket. Att misslyckas med att hålla rekommenderat däcktryck innebär att din bil inte kommer att röra sig så lätt, och motorn kommer att arbeta hårdare och mer gas kommer att förbrukas. Addera 3

Få en professionell tune up . En allmän tune innehåller upp byte av tändstift, luftfilter och bränslefilter.
4

Håll hastigheten vid eller nära 60 mph på motorvägen. Enligt Förenta staternas Department of Energy, ungefär vart 5 mph du kör över 60 km /h är nästan betala en extra $ 0,24 per gallon gas.
5

bort övervikt i sängen av din Dodge Ram Hemi . Enligt Federal Trade Commission, ytterligare 100 kg. av vikt i sängen av din lastbil kan minska gas körsträcka med upp till 2 procent.
6

Kör säkert och inte aggressivt. Den konstant acceleration och inbromsning som kommer med aggressiv körning kan minska gas körsträcka på din Ram lastbil med upp till 33 procent på motorvägen, enligt Förenta staternas Department of Energy.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141029.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.