Hur man startar tändningen på en 2000 Ford Ranger

När du köper en 2000 Ford Ranger , är det första du bör göra att se till att du förstår säkerhetsföreskrifterna processer och steg som krävs för att starta trucken ordentligt . Efter de korrekta förfaranden varje gång du startar din Ranger kommer att förlänga livslängden på din bil och hålla dig säker . Starta din motor ordentligt kommer att förhindra översvämningar den med bensin eller brinna upp startmotorn . Det kan också skydda cylindern tändningslåset från skador . Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera parkeringsbromsen för att vara säker på att den är inställd . Kontrollera att växelväljaren är i " Park " om din Ranger är en automatisk . Tryck kopplingen hela vägen till golvet om din Ranger är utrustad med en vanlig växellåda .
2

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till " ON " läge , vilket är den sista inställningen innan tändningen startar . Titta på instrumentpanelen för att se till att indikatorn blinkar .
3

Vrid nyckeln till " START "-läget och släpp den så snart motorn startar . Om motorn inte startar inom fem sekunder , släpp nyckeln . Vänta i 10 sekunder och upprepa processen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141022.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.