Hur man byter de främre bromsbelägg på en 1993 Ford F-150

frambromsarna kuddar på 1993 Ford F-150 är inuti bromsoket som är monterad på toppen av bromsrotorn med två fästskruvar. Bromsoket vilar på toppen av en metallram som sveper runt bromsrotorn. Bromsbeläggen är fästa vid insidan av bromsoket för en metallklämma på vardera sidan av bromsbelägget. Processen för att ersätta förarsidan pads frambromsen densamma för passagerarens bromsar sida fram. Det tar bara 25 minuter att göra detta jobb. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Jack står
Ratchet ställa
platt skruvmejsel
bromskloss spridare
Nya bromsbelägg (modell specifika) katalog
Visa mer instruktioner
1

Lossa muttrarna på passagerarsidan fram däck med däcket järn. Höj den främre änden av 1993 Ford F-150 med domkraften. Stöd fronten på pallbockar. Ta framdäcket passagerarsidan

Under dörrkarmen är en tunn metall kant:. Detta är vad som används för att höja F-150 med domkraften och vila vikten av F-150 på pallbockar . Metallen kanten löper från framsidan till baksidan av F-150.
2

Ta bort de två skruvarna från höger och vänster sida av främre passagerarsidan bromsoket med spärrfunktion set. Ta bort den främre passagerarsidan bromsoket från bromsskivan. Dra bromsbelägg inifrån bromsoket.
3

Placera metall arm bromsen verktyget över kolven inuti bromsoket. Placera metallplattan på den motsatta sidan av bromsen verktyget på metallram bromsok.
4

Vrid handtaget på bromsen verktyget tills kolven dras tillbaka in i bromsoket. Ta bromsen verktyget från bromsoket. Skjut de nya bromsbeläggen i bromsoket.
5

Sätt tillbaka bromsok till toppen av rotorn. Byt fästskruvarna till höger och vänster sida av bromsoket. Dra åt bultarna med spärrfunktion set. Byt ut hjulet på axeln. Upprepa dessa steg för fram förarsidan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140996.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.