Mäktigaste Hemi lastbilsmotorer

Den vardaglig tillämpning av ordet "Hemi" kommer från det halvrunda förbränningskammaren av motorer byggda för Chrysler Corporation mellan slutet av 1950 och idag. Den kanske mest kända av dessa motorer var de stora deplacement powerplants utvecklats för olika racing team på 60 och 70-talen. Efter den arabiska olje embargon begränsas bränsleleveranser i mitten av årtiondet, dessa motorer försvann till stor del. Men i början av 2000-talet Hemi började göra en comeback, och idag finns i ett brett spektrum av makt och möjligheter vridmoment. Bland det mest anmärkningsvärda är de som byggs av Arrington Engines, vilket gör stock motorer mer kraftfull. 392 Hemi

Arrington 5,7-liters Hemi expanderas för att producera ett monster motor i ett litet paket upp till 392 hästkrafter. Motorns fotavtryck är perfekt för en rad Mopar /chassit konfigurationer, inklusive lätta lastbilar utan behov av intern ram modifikationer.
426 Hemi

För medeltunga lastbilar producerar Arrington 426 Hemi upp till 585 hästkrafter, med en enastående kombination av prestanda och spårbarhet. Företaget biffar upp vridmomentet till 560 ft-lbs., En ökning med 30 procent över stock Hemi.
440 Hemi

Arrington s Hemi 440 i en låda ger upp till 630 hästkrafter i en låda version redo att släppa in nästan alla /chassit konfiguration, inklusive medeltunga lastbilar, och körs på vanlig gas. Motorn är helt komplett och redo att installera, inklusive alla kablage, sensorer och hårdvara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140992.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.