Information om att få en CDL i Alabama

Alabama, tillsammans med den federala regeringen, kräver drivrutiner för att uppfylla minimikraven för att få en kommersiell körkort (CDL). En sökande ska ha kunskap om de krav som den skriftliga och körprov, samt diskvalifikation och syftet med en CDL. Syfte

En individ måste ha en kommersiell körkort när du använder ett fordon med en totalvikt (GVWR) är större än 26,001 pounds eller när man drar en släpvagn tyngre än 10.000 pounds med en kombinerad GCWR av 26,001 pounds. Körning med mer än 16 personer, inklusive föraren, kräver en kommersiell körkort. Även vid transport av farliga ämnen, är en CDL nödvändigt, vilket krävs av Department of Homeland Security.
Krav

För att få en CDL en förare måste ha en aktuell körkort, ett Social Security-kort, och om överföring från en annan stat, en andra form av primär identifikation. Den sökande skall kunna försäkringsbevis, ett godkänt betyg på lämplig kompetens testet och betalning. En licens varierar i kostnad från $ 23,50 för en skolbuss licens upp till $ 53,50 för en klass A licens och med 2010.
Skriftligt Test

Ansökan om CDL operatörer måste ta ett kunskapstest och ett kompetenstest. Vilka skriftliga prov är nödvändigt beror på vilken typ av klass licens och påskrifter föraren vill ha. En allmän kunskap test måste tas av varje sökande. Andra typer av tester är skolbuss körning, med luftbromsar, fordon kombination, transporterar farligt material och ett tankfartyg test. Den kompetens test omfattar poster avseende en pre-trip inspektion, grundläggande kontroll av fordon och ett körprov. Addera förarprov

köra ett test rutt med en examinator är nödvändig för att få tillstånd. Scoring görs av en examinator och är baserad på en förarens förmåga att manövrera olika körsituationer. Granskaren kan också ställa frågor för att testa en förares kunskap om specifika körsituationer. Testade manövrar inkluderar svängar, kör genom korsningar, stopp och start, filbyten och körning i kurvor. Passerar test kräver en förare att använda bilbälte, följa lagar och trafikmärken, och avsluta testet utan en olycka eller rörliga kränkning.
Diskvalifikationer

Operativsystem en kommersiella fordon är inte tillåten när en förare diskvalificeras. Körning med en alkoholhalt i blodet som överstiger 0,04 procent är belagt med en förlust av licens för ett år upp till livstid suspension. Allvarliga trafikförseelser, järnväg-korsning kränkningar och brott mot trafiken när man kör en egen bil kan leda till en CDL återkallas. Dessutom kan föraren inte följer federala och delstatliga lagar vid transport farliga material, tillsammans med att inte underkasta sig en säkerhetsprövning och fingeravtryck, leda till diskvalifikation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140976.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.