Så här ändrar en Ford Truck

Det finns nästan ingen gräns för hur du kan ändra en Ford lastbil. Du kan stänga en Ford lastbil in i en låg ryttare, racer, off-road monster eller anpassad show lastbil. Ford erbjuder många delar för att hjälpa dig att ändra din lastbil, men ett företag specialiserat på eftermarknaden uppgraderingar kommer att ha mer att erbjuda i tid av möjligheter. Den enda begränsning som du kommer att stöta på, när det gäller att ändra din Ford lastbil, kommer att vara din budget. Saker du behöver
mekaniker verktygssats
Visa fler instruktioner
1

Installera en 8-tums lift kit på din Ford lastbil. Byt lager däck med egna 35-tums off-road däck. Byt lager stöttor och stötar med hög prestanda off-road stöttor och stötar.
2

Installera en pensel vakt om de främre och bakre stötfångare. Installera en vinsch på den främre stötfångaren. Montera strålkastare på borsten vakt.
3

Färgton bak och sidorutor. Tona bakre bakljus omslag, liksom de främre lyktglasen och alla fyra blinkers.
4

Ta bort alla dörrhandtag och bakluckan handtaget, och ersätta dem med ett nyckellöst system för inresa. Installera en backkamera på den bakre stötfångaren och installera bildskärmen i backspegeln.
5

Installera en kompressor på motorn och byt luftintaget med en anpassad luftintag, som de från Fram. Byt ut systemet lager avgaserna med en hög prestanda anpassad avgassystemet.
6

Byt stereo stock konsolen med en CD /DVD-spelare med en pekskärm och MP3 uppkopplingen. Byt ut högtalarna i dörrarna och rusa med effektstarka högtalare. Montera två 12-tums subwoofer under framsätena och en 1100-watts förstärkare för att driva sub-woofers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140943.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.