Hur man bygger ett rack Wood Lastbil

En trä lastbil rack transporterar stegar, kanoter, ytterväggar och större trästycken. Det är en viktig nödvändighet för entreprenörer och äventyrare. En enkel trä lastbil rack installeras direkt i din pick-up truck, och det är ett projekt som kommer att ta en helg eller så för att skapa. Saker du behöver
Boards, 2 tum med 4 tum
hängslen metallvinkel
Träskruv, 3 tums
borrmaskin och föraren
geringssåg
Måttband
Visa mer instruktioner
1

Mät avståndet från sängen till toppen av tak över hytten och lägga en fot. Square skär två 2-by-4 styrelser att denna mätning med hjälp av en geringssåg eller bord såg med mitra fäste.
2

mäta bredden på din lastbil säng och tillsätt en och en halv meter till detta mätning. Skär sedan två 2-by-4 brädor till denna längd.
3

Fäst en av de 2-by-4 skivor du skär i steg 1 till slutet av styrelserna du skär i steg 2, med 3 tums träskruvar. Använd vinkeln hängslen och 1-tums skruvar för att förstärka dessa styrelser längs sömmarna. Ju längre horisontella Styrelsen kommer att överlappa de vertikala brädor med ca 8 inches. Resultatet är en stor U-formad rack.
4

Installera rack i sängen av din lastbil med bultar metall ankare. Sedan skär ytterligare 2-by-4 ombord på bredden på flaket och lägg den mellan de vertikala rack inlägg. Denna styrelse ger styrka och stöd. Använd 3-tums träskruvar för att fästa detta stöd i stolparna.
5

Upprepa steg 1 till 4 för att bygga en annan U-formad rack för baksidan av lastbilen och installera det på din lastbil säng. Sedan spänna de två rack med 2-by-4 bräder till längden på flaket. Använd träskruv för att säkra stöd styrelser i racket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140942.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.