Hur att bogsera en Toyota Tundra

Toyota Tundra är en stor lastbil. När du bogserar den, behöver du en trailer som stödjer hela vikten på lastbilen. Om du inte äger en släpvagn, kan du hyra en i den exakta storleken på lastbilen. Du behöver också stora, tunga remmar för att hålla trucken på plats på släpet. Ratchet remmar är de bästa banden att använda, och du kan köpa banden från generalagenten eller släpvagn hyra anläggningen. Saker du behöver
Tow trail
4 tunga spärrfunktion remmar
Visa fler instruktioner
1

Dra Toyota Tundra på bogsera släp och ställa nödbromsen.
2

Wrap en av de tunga spärr remmarna runt ramen under Tundra högra sida. Dra remmen i ena änden så att båda ändarna hänger jämnt. Anslut krok i varje ände av de båda byglarna till fästpunkten på den högra sidan av trailern golvet. Dra åt spännbandet genom att dra spärrskaft i en upp-och-ner rörelse.
3

Wrap en av de tunga spärr remmar runt ramen under Tundra vänstra sida. Dra remmen i ena änden så att båda ändarna hänger jämnt. Anslut krok i varje ände av de båda byglarna till förankringspunkten på vänster sida av släpvagnens golv. Dra åt spännbandet genom att dra i spärren handtaget i en upp-och-ner rörelse.
4

Wrap en av de tunga ratchet remmarna runt ramen under den högra sidan av den bakre delen av Tundra. Dra remmen vid en ände så att båda ändarna av remmen hänger jämnt. Dra remmen i vänster sida av bogsera trailern och ansluta kroken vid varje ände av banden till fästpunkten på vänster sida av släpvagnens golv. Dra åt spännbandet genom att dra i handtaget på ratchet i en upp-och-ner rörelse.
5

Wrap en av de tunga ratchet remmar runt ramen under den vänstra sidan av den bakre delen av Tundra . Dra remmen vid en ände så att båda ändarna av remmen hänger jämnt. Dra remmen till höger sida som kabeln trailern och ansluta kroken vid varje ände av banden till fästpunkten på den högra sidan av trailern golvet. Banden på baksidan av Tundra kommer att göra en X form när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140932.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.