Körsträcka av Chevy Colorado 4 Cylinder Vs. den 5 Cylinder

Chevrolets försök att göra ett plask i medelstora lastbilsmarknaden tog en förskjutning i 2004 som företaget började producera Chevy Colorado med ett öga mot innerutrymmen och bränsleekonomi. Chevrolet

William Durant och Louis Chevrolet bildade Chevrolet Motor Company 1911. Genom 1979, hade biltillverkaren byggt mer än 1 miljon fordon. I början av 1980, var Chevrolet är en av de första biltillverkarna att börja bygga mindre lastbilar, med S-10. Addera Chevy Colorado

Byggd för att byta ut den kompakta Chevrolet S-10 under 2004 ingick Chevy Colorado den medelstora marknaden att konkurrera med Dodge Dakota och Toyota Tacoma.
Gas Mätarställning

Chevy Colorado är gjord med två olika motortyper, med valfria drivlinor för varje. Den 2,9-liters, 4-cylindrig motor har en körsträcka rating på 18 miles per gallon i staden och 24 mpg på landsväg. Den 3,7-liters 5-cylindrig motor får 16 mpg i staden och 22 mpg på landsväg.
Överväganden
p Om gas körsträcka rating är inte en faktor , kommer den 4-cylindriga Colorado också i en 4-hjulsdrivna modellen som får 17 mpg stad i staden och 22 mpg på landsväg. Den 5-cylindriga, 4-wheel-drive version får 15 mpg city och 21 mpg highway.
Recensioner

USA News and World Report rankar Chevy Colorado sjunde av nio fordon som det rankade i medelstora lastbil klass.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140926.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.