Felsökning av 2000-Model Ford F-350 Diesel Bromsar

Bromsarna på en 2000 Ford F-350 diesel liknar dem på andra modeller av Ford lastbilar. När bromsen varningslampa eller ABS lysa när du startar din F-350, eller om någon ljuset inte tänds när du vrider nyckeln till "On" läge innan du startar din F-350, kanske dina bromsar har ett problem. Om du har problem med bromsarna, kommer du vill felsöka för att hitta orsaken till problemet. Instruktioner
Varningslampa för bromsljus
1

Starta bilen och kontrollera att bromssystemet varningslampan blinkar på instrumentbrädan. Den ska tändas under några sekunder och sedan gå iväg.
2

Titta och se om parkeringsbromsen sätts om varningslampan fortsätter att visa på instrumentpanelen efter F-350 har igång. Ljuset är inställd på att komma på när parkeringsbromsen har ställts in.
3

Släpp parkeringsbromsen, om det var tidigare, och se om varningslampan slocknar.

4

Kontrollera att lampan har släckts. Om lampan fortfarande visas, kontrollera bromsvätskenivån. Om bromsvätskan är låg, måste du göra en bromsundersökning.
5

Ta din Ford F-350 till en återförsäljare eller en bensinstation för att ha bromsarna kontrolleras.


ABS-varningslampa
6

Starta bilen och kontrollera att ABS (låsningsfria bromsar) varningslampan blinkar på instrumentbrädan. Den ska tändas under några sekunder, sedan försvinner efter att du startar F-350.
7

Kontrollera att lampan har släckts. Om varningslampan förblir tänd eller blinkar, låsningsfria bromssystem på bilen fungerar.
8

Ta din Ford F-350 till en återförsäljare eller en bensinstation för att få ABS inspekterade . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140921.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.