Hur man tar bort framskärmen på en Ford F-250

Ford F-250 ser ut som Ford F-150, men är mycket större. Framskärmen är ansluten till ramen för Ford F-250 med metall skruvar och Plaststift låsande fastsatta i ramen. Detta är ett enkelt projekt - det tar dig ca 20 minuter att ta bort höger och vänster Skärmar från ramen för Ford F-250. Saker du behöver
Däck Tool Review Jack
Phillips skruvmejsel
Flat head screw Ratchet drivrutin
satt
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort hjulmuttrarna från den främre högra däcket med däck verktyg. Lyft den främre högra sidan av Ford F-250 med domkraften. Ta det främre högra däcket från Ford F-250. Ta bort Phillips skruvar med Phillips skruvmejsel från plast hjulet täcker väl och ta bort locket från hjulhuset.
2

Lokalisera muttrar inne i hjulhuset som håller den främre högra stänkskärmen på plats på ramen. Ta bort låsmuttrarna med spärrfunktion set. Använd platt skruvmejsel för att bända bort plasten låspinnar inuti hjulhuset också. Ställ stiften och skruvar åt sidan på en säker plats.
3

Öppna huven. Leta reda på låsbulten och plastnålar låsning längs kanten av motorrummet. Bultarna och stift kommer att vara på kanten där den högra sidokanten av huven vilar på ramen. Ta bort stiften och skruva på samma sätt som du tog bort stiften och skruvar från insidan av hjulhuset.
4

Lyft på höger framskärm och dra utåt för att ta bort den främre högra framskärm från ramen . Placera den främre högra framskärm på en vadderad yta ur vägen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140919.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.