Hur man kan förbättra gas körsträcka på GMC Pickup

Pick-up lastbilar köps ofta för sina praktiska användningsområden. GMC pick-up lastbilar är kända som högkvalitativa fordon med en stor gastank och överlägsen lagring i botten av lastbilen. För förare som regelbundet hänger stora objekt och behöver mobilt lagringsutrymme, pick-up lastbilar är förvisso fordon valet. Dock växer många pick-up truck ägare frustrerad bekostnad av påfyllning bensintanken på en kontinuerlig basis. Förbättra gas körsträcka på din GMC pick-up truck med några enkla metoder. Instruktioner
1

Ändra din pick-up truck är motorolja på en regelbunden basis. Färsk olja hjälper de många komplicerade delar av motorn röra sig smidigt och fritt i samarbete med varandra. Gammal olja blir tjock och får motorn att bli klibbig. Om olja torkar upp, kommer friktionen på motordelarna gnugga tillsammans orsakar motorns effekt att sjunka, vilket tvingar bensinen för att kompensera för det extra arbete din motor gör för att köra.
2

Byt ditt luftfilter på en regelbunden basis. Vid acceleration, kräver din pick-up truck en kombination av bensin och kraften av luft för att köra. Rengör filter tillåter en tillräcklig mängd luft att strömma i partnerskap med bensin. På så sätt kan din motor drivs effektivt snarare än att tömma bensintanken för att kompensera för den luft som inte kan strömma igenom.
3

Drive försiktigt. Alltför angelägen acceleration för plötslig hastighet kan göra din pick-up truck gå snabbare, men den mängd bränsle som en "tung fot" brännskador faktiskt kan sakta ner dig genom att tömma din bensintank betydligt snabbare. Gradvis acceleration ger motorn en chans att bränna en minimal mängd bränsle, alltså i slutändan förbättra din gas körsträcka.
4

Byt ut slitna däck och kontrollera deras lufttrycket med varje bensin fylla upp. Pick-up lastbilar är ganska tunga fordon och kräver mycket kraftiga däck. Ju bättre kvalitet däck din GMC pick-up rullar, desto mer körsträcka du är bunden att få med varje tank. Göra en rutin för kontroll av luften i ditt lastbilens däck med varje gas-up ser till att dina däck bo på maximal kapacitet, vilket innebär mindre stress kommer att läggas på din motor att använda mer bensin.
5

Köp en tonneau täcka och hålla sängen av din lastbil förseglade så ofta som möjligt. En öppen säng skapar luftmotstånd, tvingar din motor att använda mer bensin för att dra bilen mot vindstyrkan som fångas i baksidan av bålen. Täcker sängen gör att luften smidigt kan flöda runt din bil, snarare än som sugits in i och mot din pick-up mobilitet. Om du inte redan äger en tonneau, kan du förvänta dig att se en betydande förbättring i din GMC pick-up gas körsträcka med detta steg ensam. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140909.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.