Hur man identifierar Truck Grillar

Det är både underhållande och lärorikt att veta skillnaden mellan en lastbil grill och annat. För bilentusiaster, erkänner formen och stilen på grillen är en sport, vare sig på nära eller långt borta från lastbilen. För ivrig byggare och mekanik, kan känna de utmärkande egenskaperna för varje lastbil grill vara användbar vid service en bil som annars är svår att identifiera. Saker du behöver Arkivbilder från lastbil grillar
Visa fler instruktioner
1

Identifiera emblemet oftast centrerad på grillen. Lastbil emblem är representativa för deras märke och är allmänt igenkännliga. Se "kors" eller "T" utseende av Chevrolet lastbil. Lägg märke till den kreativa struktur Toyota emblem med en horisontell oval innesluter en smal, vertikal oval. Running genom toppen av den inre ovalen är en krökt linje som doppar ned och pekar uppåt.
2

märke grillen i jämförelse med de övriga frontal funktioner i lastbilen. Se hur Honda lastbil grillen verkar dra fram som strålkastarna kurvan i den övergripande designen. Inse hur Chevrolet lastbil grillen går samman mycket nära till stötfångaren, medan Ford lastbil grillen sammanfogas tätt bredvid huven.
3

Utvärdera den totala storleken på grillen i motsats till hela omfattningen av trucken. Lägg märke till hur Dodge lastbil grillen tar upp cirka 65 procent av det tillgängliga utrymmet i fronten, medan Chevrolet-utformad grill använder närmare 70 procent till 75 procent av det tillgängliga utrymmet. Både Nissan och Honda använder endast cirka 55 procent till 60 procent av frontal utrymme för sina grillar.
4

Utvärdera hela designen för avvikelser. Medan Ford lastbil grillen använder en fem-band silver grill, producerar Dodge grillen en T-stil med ett tätt korsade, mesh uppbackning. Toyota har valt en grill med två svarta band som är inneslutet i ett silver rektangel. Se hur Nissan har tagit med en V-liknande design som är inkapslad i två stora, tjocka silver barer på varje horisontell sida. Bakom grillen ligger en diamant-formade maskor som också lyste i ett silver ton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140903.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.