Chevy Avalanche Information

infördes 2002, var Chevrolets Avalanche synes en ny typ av fordon. Erbjuder en robust konstruktion med en passagerare-orienterad inredning, är Avalanche en ultimat blandning av komfort och hållbarhet. Den Avalanche ståtar hållbarhet och förmåga av en pickup med bibehållen sittplatser arrangemang för upp till sex passagerare. Trim stilar och funktioner

Chevy Avalanche kommer i tre utföranden stilar, LS, LT och LTZ. På 2010 års modell, den 320-hästkrafter, var Vortec V8 motor standard i alla tre, tillsammans med en midgate att förvandla bilen från SUV till pickup. USB-portar, täcker last och en sexväxlad automatlåda var också standard funktioner för alla tre stilar.

LS är det minsta alternativet-vänlig stil, erbjuder trasa interiörer. LT och LTZ var uppgraderingar, med LTZ är den mest alternativet-vänliga alternativet. Läder elmanövrerade stolar fanns tillgängliga i båda, med LTZ erbjudandet värms och kyls säten. Navigationssystem, Bluetooth och dubbla zons klimatanläggning fanns också tillgängliga.
Bed

Vid första anblicken är Chevrolet Avalanche säng kort, kommer in på 5 meter 3 inches i längd. Chevy innovativa Konvertera-A-Cab design gör sängen blir drygt 8 meter i längd genom att ta bort midgate och vika ner den andra stolsraden. Interiören blir öppen atmosfär när sängen omvandlas.
Motor och prestanda

5,3-liters Vortec V8 motorn ger betydande hästkrafter och vridmoment. Körs på bensin, låter motorn för 320-hästkrafter och 335 pund-fot av vridmoment. Den 2010-modellen var också kunna köras på E85, vilket erbjuds upp till 326 hästkrafter och 348 pund-fot av vridmoment.
Cargo och Dragkapacitet

Chevy Avalanche har en nyttolast på 1,326 pounds, gör att förare kan transportera en mängd gods. Dragkapacitet är också betydande, kommer in på 8,100 pounds. Med den kreativa sängen design och generös kapacitet, ståtar Chevrolet Avalanche är redo att ta vänner, familj och leksaker på ett nytt äventyr.
Evolution

Avalanche har ständigt förändrats sedan introduktionen 2002. Bränsleeffektivitet, optioner och kapacitet har utvecklats till en mer bekväm och effektiv maskin. När den först infördes, kom lavinen med plast, tenn-färgat beklädnad på stötfångare och sidopanelen. Plasten har sedan tagits bort som i standardutförande. Rälsen på sängen är fortfarande plast, dock, men är inte så mycket kritik av potentiella köpare som originalets plast-klädda utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140890.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.