Hur att bogsera en 2001 Nissan Frontier

Den 2001 Nissan Frontier är en liten pick-up truck med en V6-motor. Den 2001 Nissan Frontier är en lättare lastbil jämfört med många andra bilar. Slutföra jobbet på rätt sätt hjälper till att säkerställa att du och alla andra förare på vägen med att du kommer att vara säker när du bogserar 2001 Nissan Frontier. Den bogsering process för här lastbilen är inte svårt att slutföra. Saker du behöver
bogsera fordon
Tow trailer
Pad Lock Review spännband
Visa fler instruktioner
1

tillbaka den bakre änden av dragfordonet upp till framsidan av det bogserande släpvagnen. Anslut trailern förbindningsarmen till dragkroken på dragfordonet. Anslut bromsvajern till dragfordonets bromsar anslutning.
2

Drive de 2 främre hjulen i bogsera trailern. Dra upp låskolven att säkra framhjulen till bogsering släpvagnen. Lås låsning bar med hänglås.
3

Anslut kroken på en av spännband till nedre länkarm på höger hjul. Bly den motsatta änden av bandet till ankaret ringen på den högra sidan av golvet i släpvagnen. Spänn fästband.
4

Anslut kroken på en av spännband till den lägre länkarm på vänster hjul. Bly den motsatta änden av bandet till ankaret ringen på den vänstra sidan av golvet i släpvagnen. Spänn fästband.
5

Sätt 2001 Nissan Frontier motor i friläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140887.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.