Hur man installerar ett Starter Relay i en 1992 Ford F-150

Den 1992 Ford F-150s kom utrustade med ett startrelä som en del av startmotorn. Startmotorer kräver hög strömstyrka, 12 volt för att fungera. Hög strömstyrka makt kräver tunga kablar och växlar som tändningen inte kan hantera, så övergången istället styr startreläet, som arbetar med mycket låg strömstyrka makt, hantering av tunga dragningen av startmotorn. Tändningslåset sluter reläet, skicka hög strömstyrka strömmen till startmotorn. Saker du behöver
skiftnyckel drivrutinen
ställa
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera startrelä monterad högt på passagerarsidan fender insidan av motorrummet . Reläet hålls på plats av två hex-head, självgängande skruvar som drivs in i förborrade hål i stänkskärmen. Reläet med monteringsflikarna upp och den stora, brons terminal
2

Position dubbar ner. Installera reläet fästskruvar genom reläet fästet och in i sina hål i stänkskärmen insidan av motorrummet. Dra åt skruvarna ner ordentligt med en mutterdragare.
3

Skjut batterikabeln och startmotor kabelskor ringen på sin terminal dubbar på motsatta sidor av reläet. Montera låsbrickor och muttrar terminal och dra åt dem ordentligt med en skiftnyckel.
4

Anslut nolledaren säkerhetsbrytare (automatisk växellåda). Skjut terminalen boot ordentligt på den lilla terminalen stud på reläet för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140884.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.