Hur man installerar Flowtech Headers på en Chevy Truck

Många eftermarknaden företag producerar varor för Chevy lastbilar som förbättrar utseende eller öka prestanda. Jegs är ett av dessa företag, som säljer den Flowtech märke av avgaser header. Huvudet, som kan installeras på några timmar, ersätter lastbilens grenrör lager avgaser att öka hästkrafter samt ge lastbilen en sportig avgasljud. Saker du behöver
Skiftnyckel
tändstiftsnyckel
Flowtech headers
Visa fler instruktioner
1

Lossa kabeln från batteriets minuspol genom att lossa klämman muttern med en skiftnyckel. Lyft kabeln från terminalen och skjut den åt sidan.
2

bort tändkablarna från pluggarna genom att gripa varje tråd vid basen och dra ut den ur kontakten. Ta bort tändstiften ur motorn med en tändstiftsnyckel. Skjut ledningarna ur vägen och ställa tändstiften undan.
3

Ta bort oljestickan. Ta ur oljestickan röret genom att ta bort låsbulten med en skiftnyckel. Dra slangen från motorrummet och ställ den åt sidan.
4

Lossa skruvarna skorstenhuvuden röret till grenröret på varje sida av motorblocket med en skiftnyckel. Ställ in skruvarna åt sidan. Spara grenrören för eventuell användning senare, de Flowtech rubrikerna kommer att göra dem överflödiga
5

Arbete på ena sidan av motorn vid en tidpunkt.. Arbete huvudledningen upp genom motorrummet från botten. Bolt huvudledningen till motorblocket med hjälp av de ursprungliga bultarna avgas grenrör som drivs i grenröret monteringshålen med en skiftnyckel. Upprepa detta steg för att installera huvudledningen på andra sidan av motorblocket.
6

Sätt tillbaka skorstenhuvuden rören till avgassystem rubriker med de ursprungliga bultarna dras åt med en skiftnyckel. Trä tändstift tillbaka in i motorblocket för hand och dra åt dem med en tändstiftsnyckel. Skjut tändkablarna tillbaka på ändarna av kontakterna tills de klickar på plats.
7

Skjut oljestickan röret på plats och dra åt den ursprungliga anläggningen bult med en skiftnyckel. Skjut tillbaka mätstickan i oljestickan röret tills den sitter ordentligt. Skjut den negativa baksidan batterikabeln till batteriets minuspol och dra åt klämman med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140881.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.