Tips om Chevy Silverados

General Motors (GM) Chevrolet Silverado lastbil är bland de mest hållbara och pålitliga för tunga lastfordon. Före 1999 var Chevy Silverado kallas Chevy Truck C eller K, och ritades 1962. Få ut det mesta av din lastbil består av att uppmärksamma bränsleeffektivitet, samt hytt och anpassning överväganden. Dessutom är det viktigt att forska i historien om din Silverado innan de köper fordonet för att säkerställa att vad du ser är vad du får. Den Bränslesnål Silverado

Traditionellt har Silverado, men klassas som en av de tuffaste lastbilar som finns, inte varit kända för sin bränsleeffektivitet. Men i slutet av 2008, släppte GM ingenjörer en 2009 Hybrid Silverado modell för att hantera denna fråga. Typiskt en Silverado lastbil genomsnitt 15 mpg (miles per gallon) i staden och 21 mpg på landsväg, medan Hybrid får 21 mpg i city/22 mpg på landsväg. Dessutom medger tillgängligheten av Hybrid nu en förare att resa 500 miles från full till tom.
Anpassa din lastbil säng


Beroende på vilka behov du behöver från din Silverado, det finns många olika anpassningsmöjligheter stilar att välja mellan. Aluminium verktygslådor kan läggas till sängen för att säkra verktyg, och skenor kan läggas till för stegar eller rör för ändamål byggbranschen. Utrusta lastbilen med ett sängöverkast att skydda objekt från elementen, och för att förbättra utseendet på bilen. Med tillägg av en sommarlägret, är säkerhet och skydd erhålls med mer last utrymme än vad som FATTAT sängöverkast.
Tänk på din Cab Options

Flera hytt storlekar finns tillgängliga för Chevy Silverado lastbil serien, inklusive standard, utökad och besättning hytter. Standard hytterna är två-dörrars bilar som ger liten eller ingen lagringsutrymme bakom sätena. Förlängda hytter är två-dörrars bilar som tillåter ett utökat område bakom sätena, inklusive en liten bänk eller fäll ner sitsen. Manskapshytter är fulla fyrdörrars lastbilar som är utformade med två sätesraden. Alsoknown som quad, kung och mega förarhytter, kan de sittplats totalt fyra till fem vuxna bekvämt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140878.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.