Hur man kan förbättra en F-150: s MPG

I en tidsålder av stigande gaspriser och ökade pendlar, är bränsleekonomin på det väsentliga. Det gäller för ägare av Ford F-150 lastbilsmodeller, som får bra gas körsträcka jämfört med andra mitten-till-stora-stora lastbilar --- cirka 15 mpg stad, 20 mpg highway i nya modeller --- men fortfarande områden har för förbättringar i fråga om hur förarna kan spara bränsle på sina lastbilar. Instruktioner
1

Inflate en F-150: s däck ideala trycket anges i ägarnas handbok. Denna rätt däcktryck är avgörande för att se en lastbil inte "dra", vilket kan leda till lägre bränsleförbrukning, och därmed en ökad gas budget. Detta är av särskild vikt för en lastbil storleken på en F-150, som ökade "drag" på ett fordon av den storleken kan leda till svår bränsleekonomi minskning.
2

Byt motorns kylvätska på En F-150 varje 100.000 km, tillbehör drivremmar varje 150.000 km, och PCV ventiler varje 100.000 miles. Dessutom, se till att tändstift byts varje 100.000 miles och transmission /transaxel vätska ut var 150.000 miles, per F-150 ägarnas manuella riktlinjer. Om du gör det kommer att hjälpa till att hålla en F-150 i optimal form, vilket bidrar upprätthålla ideal bränsleekonomi.
3

Beakta hastighetsbegränsningen. Körning vid höga hastigheter är en dränering på bränsleekonomi, men kör på hastighetsgränsen garanterar optimal gas körsträcka. Köra oregelbundet --- kurvtagning snabbt, fortkörning genom ljus --- är en dränering på gas körsträcka, så undvik att göra så. Undvik också tomgång under långa perioder. Detta är en åderlåtning på bränsleekonomin för alla fordon, särskilt större lastbilar, som fordon med större motorer avfall mer bränsle på tomgång.
4

bort övervikt. Försök att hålla alla onödiga tunga saker ur din F-150 lastbil, även i flaket. 100 extra pounds i ett fordon skulle kunna minska miles per gallon med upp till två procent. Detta är särskilt viktigt för dem som hala tunga saker ofta på baksidan av en F-150, som med tiden kan detta leda till att hundratals, kanske tusentals, av extra dollar spenderas på bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140871.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.