Hur du ändrar Bulb Bakljus på en Ford F-150

Ford F-150 lastbil har två bakre bakljus placerade på baksidan av ramen. Medan lastbilen själv är en tuff bil, kommer dessa lampor uttjänt. Det är mycket lättare att byta glödlampor själv än att ta den till butiken. Beställ själv en ny ersättare glödlampa, ta en trogna skiftnyckel och du kan fixa din baklykta på några minuter. De pengar som sparas kommer att vara värt det. Saker du behöver
Ratchet
ny glödlampa
platt skruvmejsel (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och göra Kontrollera att lamporna är avstängda.
2

Öppna bakluckan och lokalisera de två skruvarna som håller enheten bakljus för glödlampa du byter. Enheten är belägen på bakluckan dörrkarmen.
3

Avlägsna bultarna med en spärr (skruvarna är 8 mm). (Observera att i vissa F-150 modeller, kan det finnas skruvar i stället för bultar. Om så är fallet, använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna.)
4

Fatta lätt montering och dra den från armatur. Det finns två två dolda plast hållare på utsidan kant som håller fixturen på plats. Om du inte kan dra den lätt montering för hand, använd en platt skruvmejsel och bänd försiktigt den yttre kanten av fixturen lite att det hoppar ut.
5

Vrid glödlampan kontaktdon moturs, då dra ut den av fixturen för att exponera lökarna. Den övre lampan är baklyktan och den mindre lampan längst ner är backup lampa.
6

Dra ut den gamla glödlampan bakljus och sätter in en ny.
7 < p> Anslut armatur, sedan skruv (eller skruv) den tillbaka på plats. Vända bilen på och kontrollera att den nya lampan fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140867.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.