Hur får man en CDL klass B-tillstånd

En CDL klass B-tillstånd licensierar en drivrutin för att driva en viss typ av fordon, inklusive små släpvagnar last traktor eller annat fordon med en totalvikt på 26.001 eller fler pounds, eller ett fordon som bogserar ett annat fordon inte mer än 10000 pounds. Detta skiljer sig från en klass A CDL eftersom det inte licensiera dig att köra stora traktortrailers att dra mer än £ 10.000 trailers. Det finns särskilda krav för att tjäna den klass B CDL licens. Saker du behöver
Körkort
CDL testbana och praktik frågor
CDL testet
Visa fler instruktioner
1

Studie för och lära sig allmänna kunskaper frågor som krävs för att klara av din statligt CDL examen. Antingen väljer en CDL klass B kurs på en välkänd traktortrailer utbildning skola, skaffa uppsättningar övningsfrågor från en känd källa, eller studerar för examen med en CDL test bok erhållits via ditt bibliotek eller bokhandel. Det finns flera publicerade, främst 2010 års upplaga av Barron s "Hur man förbereder för CDL (Commercial Truck Driver s Exam)."
2

Gå till ditt tillstånd Department of Motor Vehicles (DMV) och underteckna upp för att ta klassen examen B-körkort. De kommer att utfärda ett test som omfattar flervalsfrågor och sant /falskt-frågor som avse köra lätta lastbilar. Fyll i och skicka detta test med ett resultat på 80 procent eller högre.
3

Anmäl dig för att ta kompetensen delen av CDL klass B prov på din lokala DMV. Detta innebär att utföra en pre-trip inspektion på lätta lastbilar, samt en praktisk kompetens prov där du kör lätt lastbil med en instruktör. Pass detta test för att få ditt godkännande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140854.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.