Hur man ansöker om en lastbil DOT Number

US Department of Transportation (DOT) siffror krävs för kommersiella fordon som transporterar människor eller gods. Ytterligare säkerhetsåtgärder tillstånd som kan krävas för farliga material. Detta nummer används för att samla in och övervaka säkerhetsinformation för specifika drivrutiner. Varje DOT nummer är unikt för fordonet. Nya sökande är skyldiga att delta i ett 18-månaders program för säkerhet innan de utfärdat ett permanent DOT nummer. Vissa stater kräver att alla kommersiella fordon att ha ett antal punkter oavsett användning. Federal Motor Carrier Safety Administration har en webbplats med instruktioner och tips om hur man ansöker om ett antal punkter. Instruktioner
Skaffa en USDOT Number
1

fylla i frågeformuläret registreringsmarkeringarna fmcsa.dot.gov (se Resurser för en länk) för att avgöra vilka specifika former du behöver för att vara komplett. Enkäten frågar om kommersiella fordonstyp, farligt material, transportera över statsgränserna, passagerare kontra last och andra företag-specifika frågor. Verktyget listar de blanketter som du behöver för att slutföra som bestäms av dina svar på enkäten. Skriv den sista sidan.
2

Slutför MCS-150 formulär för att registrera dig för ett USDOT nummer, och fylla ut eventuella ytterligare former som krävs som bestämdes i steg 1. Avgiften är $ 300 per krävs auktoritet. Exempel på myndigheter som kan krävas utöver USDOT numret är farligt material myndighet eller passagerare myndighet. Blanketten kan fyllas i online, eller utskrivbara blanketter finns. Mail utskrivbara blanketter till: Federal Motor Carrier Safety Administration, Attention: USDOT Number Application, 1200 New Jersey Ave. SE, Washington, DC 20590
3

Räkna med en skrivelse från Federal Motor Carrier Safety Administration att skickas till dig som bekräftar din USDOT tillfälligt nummer och skisserar säkerhet program som kommer att följas för första 18 månader.
4

Räkna med en statlig eller federal revisor att kontakta dig inom sex månader och ställa in en tid för en säkerhetsgranskning. När granskningen är klar och den 18-månaders prövotid har slutförts, kommer ett permanent USDOT nummer utfärdas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140836.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.