Hur täta en lastbil säng

Lastbil sängar är ofta föremål för tung användning. När nya, liners har en svart, glänsande utseende. Med tiden kan lasta stora föremål eller föremål med skarpa kanter orsakar din liner för att bli kliade och tråkig. En lastbil säng sealer kommer att förbättra utseendet på din lastbil säng. Mer än att ge en estetisk fördel, kan tätningsmedel skyddar också din flaket mot UV-strålar, repor och slitage. Det är alltid bäst att följa den exakta tillverkarens anvisningar, men om du använder en vatten-baserad fogmassa eller en lösningsmedelsbaserad sealer, kan du använda de allmänna instruktionerna nedan. Saker du behöver
Broom
Slang
Sponge
Biltvätt rengöringsmedel
Sandpapper
Maskeringstejp Truck
säng sealer omrörningsstaven
Handskar
Roller kokkärl
Roller
Brush
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella föremål och löst skräp från flaket. Sweep ut, om nödvändigt. Ta bort eventuella delar av rost med sandpapper.
2

Tvätta liner flaket med tvättmedel biltvätt, vatten och en svamp. Skölj noggrant med en slang och låt torka.
3

Tape off områden du behöver för att maskera runt flaket liner med målartejp.
4

Put på handskarna. Rör tätningsmedlet med en paint uppståndelse pinne. Häll sealer i en färg pan och belägga en rulle i sealer. Observera att vissa lösningsmedelsbaserade tätningsmedel måste blandas med en katalysator. Speciella valsar används. Detta kommer att noteras på förpackningen eller kit riktningar. Om att arbeta inomhus, se till att du har tillräcklig ventilation.
5

Kontrollera temperaturen på flaket med handen. Om det känns varm vid beröring, bör du inte tillämpa tätningsmedel. Parkera lastbilen i ett skuggat område och låt den nå temperaturen hos utomhus. Om att arbeta i kallt väder, kolla tillverkarens anvisningar för lägsta temperaturer.
6

Coat väggar flaket med en badda rörelse med en borste.
7

Roll sealer på flaket liner med ett fast, stadigt tryck och en fram och tillbaka rörelse, först rulla vinkelrätt mot revbenen på flaket då parallella. Applicera mer sealer till rullen innan den blir torr. På den sista rullen av varje avsnitt, rulla bara i en enda riktning för en ännu utseende.
8

Använd en pensel eller svamp för att tillämpa sealer i skrevor att rullen inte kan nå. På ytor där sealer kan köra, kolla efter dropp, eftersom dessa kommer att hårdna. Ta bort eventuella droppar med en ren trasa och applicera en ljusare skikt av sealer.
9

Kontrollera tillverkarens instruktioner på din lastbil säng sealer, eftersom vissa produkter kräver ett andra lager som skall tillämpas efter den första ansökan .
10

Håll flaket från kontakt med fukt i 24 timmar när det torkar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140829.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.