Inredning Tillbehör för Lastbilar

Väl utformade interiör tillbehör för lastbilar gör körningen säkrare och roligare genom att lägga till befintliga säkerhetsfunktioner. Dessa poster inkluderar mugghållare för att hålla varma drycker ur vägen för förare och välplacerade mobil innehavare telefon som tillåter förare att snabbt stänga av samtal utan att ta ögonen från vägen. Störtbågar nötkött upp befintliga säkerhetsdetaljer, och selar eller barriärer hålla hundar säkert i baksätet på taxibilar. Lastbil störtbågar

Enligt amerikanska regeringens statistik, upplevde lastbilar flest välta olyckor. Denna typ av olycka är farlig för förare och passagerare vars huvuden är känsliga för skador från kontakt med lastbilens tak, även när du bär säkerhetsbälten. Specialdesignade barer installerade inuti lastbilen förstärka taket och förebygga allvarliga skador uppstår. Roll Bar kit finns från egna butiker bil del. Billigare och mer tillförlitliga versioner är designade och monteras av din lokala metallslöjd butiker. När du köper en uppsättning av störtbågar, se till att de är utformade för att göra jobbet, inte bara ser cool, eftersom säljarna av "eftermarknaden" tillbehör säljer "Visa staplar" som är precis vad de låter som, all "show" och lite skydd.
Pet begränsningar, hinder och grillar Fönster

Även de bästa välskötta hundar är föremål för enstaka anfall av upphetsning över hundar i närliggande bilar eller främlingar närmar sig. Skydda ditt husdjur i en lastbil är det bästa sättet att hålla både dig säker på vägen. Selar det klippet ditt husdjur i befintliga armaturer säkerhetsbälten är tillgängliga från djuraffärer i olika storlekar. Stora hundar, eller de med problem som passar in selar, kan fortfarande köra säkert när det ingår i barriärer som begränsar en hundens rörelser till baksätet i hytten. Precis som de som används av polis hund enheter, ståltrådsnät hinder passar över utrymmet mellan framstolarna och baksätet, bultas fast i golv och väggar. Fönstergaller tillåta hundar att ha massor av frisk luft samtidigt som man eliminerar risken för dem att hoppa ut genom fönstret. Fönstergaller installeras genom att öppna fönstret till den storlek av grillen (plus en extra tum eller två), sätter i grillen, och sedan linda fönstret igen. Den fångar upp enheten säkert mellan fönstret och dörrkarmen.
Extra Hållare för koppar och Mobiltelefoner

utspillt kaffe och läsk orsakar skador på kläder och de inredning av lastbilar. Även lastbilstillverkarna rutinmässigt installera mugghållare i nya modeller, är det omöjligt att plocka en plats och storlek för att passa alla förare. Replacements i större storlekar eller olika platser ger förarna en chans att anpassa den här funktionen. De kommer i regelbundna eller fold-up stilar med skruvar för montering på instrumentpaneler och dörrar. Att hålla en mobiltelefon i syfte eliminerar besväret med att söka efter en illusorisk pipande mobiltelefon när du kör. Det finns två typer av hållare finns att montera enheter på vindrutor, instrumentpaneler och dörrar lastbil. Den första typen använder starka självhäftande block som lätt fastnar på någon ren yta. Den andra kommer med skruvar för montering av hållaren. Putting besökta objekten exakt där förare behöver dem gör lastbilshytt en säkrare och mer driver miljö.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140819.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.