Hur man tar bort bakre differential Pluggar på en 2000 Chevrolet

Korrekt underhåll av din Chevrolet lastbil kan spara dig tusentals dollar i reparationer och utbyten. En av de viktigaste underhållsarbeten på en Chevrolet lastbil är också en av de mest förbisedda: Byte av olja i de bakre differentialer. De bakre differentialer behöver olja precis som motorn och transmissionen gör. De bakre differentialer är det som orsakar drivhjulen för att kunna ersätta den bakre differentialen kan kosta dig tusentals dollar. Du kan byta olja i den bakre differentialen själv i bara en fråga om några få minuter och undvika kostsamma reparationer. Saker du behöver
3/8-tums
spärrnyckel platt skruvmejsel
Rag
Visa fler instruktioner
1

Skrapa ut all smuts och skräp från den bakre differentialen avtappningspluggen med platt skruvmejsel och torka bort smuts med en trasa.
2

Sätt fyrkantiga huvudet av 3/8-tums spärrnyckel in avtappningspluggen . Den fyrkantiga delen på spärren som generellt håller uttagen på passar avtappningspluggen perfekt.
3

Justera spärrfunktion för att lossa kontakten differential drain och börja vrida spärren till vänster tills avtappningspluggen lossnar.
4

Fortsätt att vrida spärren till vänster tills du har helt tagit bort pluggen differential avloppet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140813.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.