Hur kan man förbättra bränsle körsträcka på en Ford 6,4 Diesel Engine

Ford Motor Company har utmärkta ägare lojalitet bland diesel åkare. Ford har skillnaden av att vara en högkvalitativ diesel lastbilstillverkare. Däremot har företaget haft sina problem. Den 6,4 liter har fått klagomål om dålig bränsleekonomi i det förflutna. För att förbättra bränsle körsträcka för din Ford 6.4 dieselmotor, följ dessa enkla steg för att få bättre resultat vid pumpen. Saker du behöver
träklossar
Lufttrycksmätare
Ordet jack
stödbenet
rörtång
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta och placera block trä bakom bakhjulen och framför framhjulen. När du gör en inspektion av bromssystemet, kommer varje däck höjas, en i taget med en domkraft. Lyft bilen tillräckligt högt från marken för att placera en pallbock under ramen och sedan sänka vikten på lastbilen tillbaka på stödbenet.
2

Ta bort varje hjul och däck från lastbilen. Snurra rotorerna skivbromsar eller trumbromsar att kontrollera för att gnugga. Eliminera bromsslirning genom att justera eller byta ut slitna bromsbelägg. Säkra monterade däcket tillbaka på axeln och dra åt. Avsluta kontroll av bromsar genom att höja bilen av den sista stödbenet och sänka bilen till marken.
3

Exchange gammal olja för nytt i motorn och transmissionen när den är specificerad. Inspektera och byt ut kablar och /eller kablar som blivit skadad med åldern. Slutligen, ersätta en smutsig filterpapper luft med en prestanda filter från KNN att öka luftflödet till intaget. En låt upp så här är en proaktiv åtgärd för att förbättra bränsle körsträcka på en Ford 6,4 dieselmotor.
4

Undvik förlängd tomgång. Tomgång bränner mer bränsle än att starta motorn när du passerar 60 andra varumärket. Stäng av motorn om du förväntar dig på tomgång längre än 60 sekunder. Begränsa den tid för uppvärmning och kylning av motorn innan du kör. Eliminera fem minuter av tomgång en vecka för att få en mil för varje gallon.
5

Drive i överväxel på motorvägen. Utväxlingen förbättrar gas körsträcka om du inte börjar köra för fort. Överskrid inte 65 MPH. Körning under längre perioder på landsvägar kan förbättra bränsleekonomin om du har möjlighet att upprätthålla samma, konstant hastighet. Ställa in farthållaren kan bidra till att upprätthålla en konstant hastighet, men om du kör i föränderliga höjder, är det inte rekommenderat att köra med farthållaren på
6

Pumpa alla däck lika och bibehålla luften. tryck rekommenderas av de uppgifter som anges på däcksidan i varje däck. Svulstiga och för lågt lufttryck råna din bil körsträcka. Den främsta orsaken till förlorad bränsleekonomi i alla fordon är felaktig lufttryck i däcken.
7

Förutse stannar och startar vid körning. Snabb acceleration och hård inbromsning förbränner mer bränsle än vad som är nödvändigt. Körning till bästa motorvarvtalet ökar körsträcka genom att bränna bränslet mer fullständigt, vilket resulterar i fler miles per gallon. Inse beteende motorn under din ledning och hur små justeringar kan resultera i enorma bränsleekonomi.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140794.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.