Lägga Lights till Semi Trucks

En av de mest populära eftermarknaden tillägg i dagens semi lastbilsmarknaden är extra belysning. Denna multimiljon företag har gjorts ännu mer populärt med tillkomsten av lysdiod (LED) linje av belysning med sin ljusare skärm, längre livslängd och mindre ampere på fordonets laddningssystem. Monteringen av dessa lampor är emellertid samma som vilken som helst konventionell 12-volts belysningssystem, oavsett var på fordonet. Saker du behöver
Lights
Roll av 12-gauge wire
Blue trevägs inline Splicers
Buntband
plåtskruvar
3/4-tums rulle maskeringstejp
Tänger
Skruvmejsel
borrmaskin och lite
Visa fler instruktioner
1

bestämma placeringen och antalet lampor du vill lägga till fordonet.
2

Använda 3/4-tums maskeringstejp, tejpa en enda rad längs vägen som valts för ytterligare belysning (om montering av mer än en ljus).
3

Använd ett måttband för att bestämma avståndet mellan lamporna längs maskerade bandet linjen och markera därefter. En svart märkpenna fungerar bäst på bandet.
4

Med ljusets montering packning som mall, överföra hål som behöver borras senare på bandet med hjälp av markören. Om ingen packning är försedd med lampor, göra din egen genom att spåra deras konturer på papper för noggranna montering.
5

Borra tre hål för varje ljus, två för fästskruvarna och en för tråden.
6

Ta bort tejpen. Sätt i kabeln och fäst skruvarna i det borrade ytan att montera.
7

Använda tång och Splicers linje, fast lamporna "tråd till inline12-mätare tråd som kommer att driva den nya belysningen. Fäst varje i följd mot strömkällan. Fäst ledningarna med buntband vid varje möjligt läge längs bilens förarhytt.
8

Fäst enda 12-gauge strömkabeln till en ljus tråd källa i fordonet kabelnätet. Ett enkelt sätt att göra detta är att hitta en av de fabriksmonterade lampor närmast platsen för de nyligen monterade lampor och skarva in i dess makt source.The nya lampor kommer nu arbeta bort av instrumentpanelen monterade fabrik strömbrytare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140783.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.