Hur man blir en ägare operatör Truck Driver

En ägare operatör lastbilsförare är en lastbilschaufför som äger sin egen bil och använder den för att dra laster som en oberoende leverantör. Ägaren operatören, kallas ofta en "ägare op" eller "OO," arbete för en mängd olika lastbil linjer och företag. Hennes "rigg", som är deras traktor och släp, drivs till en plats där lasten är ansluten och sedan kört över hela landet. Jobbet har belöningar som inkluderar hög lön (så mycket som $ 65.000 ett år eller mer i vissa fall) och en känsla av frihet, men utmaningarna är att hantera dina egna arbetstider och hitta massor att dra. Saker du behöver
CDL licens påskrift Truck
Experience
Visa fler instruktioner
1

Få din CDL licens påskrift. Detta är ett stöd som läggs till din befintliga körkort. Det måste erhållas i det land där du bor och där din nuvarande licens hålls. För att erhålla godkännande, måste du ta och skicka en kunskap examen och ett kompetenstest. Båda administreras av ditt tillstånd Department of Motor Vehicles.
2

få erfarenhet av att köra en lastbil för en mängd olika företag. De flesta ägare operatörer har over-the-road erfarenhet innan de någonsin tänka på väg ut på egen hand. Det är viktigt att lära sig verksamheten genom att vara en del av det, med praktisk erfarenhet.
3

hyra en lastbil. Ansök om ett lån för en traktor-trailer genom en bank eller ett hyrköp program. Banklån kräver en betydande handpenning, eftersom långtradare kan kosta uppåt på $ 50.000. De betalningar på ditt hyresavtal kommer att vara en del av dina kostnader i verksamheten, så ta med detta i dina beräkningar när du anser om att bli en ägare operatör är för dig.
4

Säkra laster genom ett åkeri. Som en oberoende leverantör, har du friheten att välja vem du vill arbeta för och när. Tänk flexibiliteten i företaget och dess rykte. Att arbeta för ett vanhedrande företag kan skada din verksamhet, intjäningsförmåga och rykte, eftersom missade laster och dålig kommunikation kosta dig som operatör.
5

Forskning de lediga jobben i ditt område och ta reda på vilka tillstånd är krävs för att utföra dem. Till exempel kan det finnas stadiga laster för dem med dubbel släpvagn erfarenhet och tillstånd. Eller kan det finnas massor för dem med en farligt avfall påskrift. Om så är fallet, ta nödvändiga prov för att erhålla dessa tillstånd och lägga till dem i dina referenser och CV.
6

Fortsätt att nätverka med andra åkarna och företagare att hitta och säkra laster för ditt företag. Ju mer du nätverk, desto fler laster du kommer att kunna dra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140778.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.