Truck Paint Idéer

Attraktiva lastbil måla idéer är en fråga om personlig smak. En del människor föredrar snygga, enfärgade jobb lastbil måla och vissa föredrar mönstrade, flerfärgade färg jobb. Lyckligtvis finns det tillräckligt målningstekniker och stilar som finns att skapa en anpassad färg jobb att passa någons preferenser. Det spelar ingen roll om du vill ha en lastbil täckt med djärva tiger ränder eller en lastbil med en mjuk grön fade, är himlen gränsen. Grundläggande Truck Paint Idéer

Använd en kombination av färger för att skapa en grundläggande, men snyggt, jobb lastbil färg. Istället för att måla din bil äpple rött, har det målad röd med en svart buk och lägga tunna svarta ränder runt toppen av flaket. Istället för att måla din bil vit, måla upp två tredjedelar vit. Lägg en tunn svart rand och göra den nedre tredjedelen av flaket silver.

Skapa ett grundläggande arbete lastbil måla med en touch av pizazz genom särskild teknik som blandar olika varianter av en enda färg. Måla en lastbil med en blå fade, så att lastbilen är ljusblå framför och mörkblått i ryggen för en snygg stil. Du kan också använda en toning som går uppifrån och ned istället för framsidan till baksidan. Använd en fade från topp till botten i vitt till grönt för att ge sken av smältande färg på din lastbil.
Flame Truck Paint Idéer

Gå så vild som du vill att skapa ett jobb lastbil måla med lågor. Börja med en vit lastbil och lägger stora blå lågor som kommer från sårbara. Lägg några mellanstora gula lågor och små orangefärgade lågor över de blå lågorna för en färgglad stil. Använd vitt, guld och svart lågor som kommer från huven på en gul lastbil för en djärv stil.

Använd en mjukare flamma stil om du vill ha en subtil jobb lastbil färg. Använd silver att beskriva formen av lågor strimmor från grillen på en vit lastbil ett smidigt format. Använd blå metallic att beskriva formen av lågor strimmor från hjulhusen i en mörk, blå metallic lastbil en raffinerad stil.
Unik Truck Paint Idéer

Airbrush en bild på en svart lastbil huva för att ge den grundläggande stilen en unik känsla. Skapa ett intrikat bild av vilda hästar springer över en gräs slätt eller skapa en enkel bild av en vit dödskalle. Du kan också airbrush andra delar av lastbilen med mönster och /eller bilder. Airbrush en tecknad djävul på baksidan av en orange lastbil för en komisk stil. Airbrush en krans av rosor kring varje dörrhandtag på en rosa lastbil en feminin stil.

Klo märken är en annan unik typ av lastbil lack. Designen ser ut som om ett djur slet i metallen flaket. Måla taggiga klo märken längs de nedre sidorna av en skog grön lastbil. Använd silver färg att färga de områden där skogen gröna färgen har varit "slet" bort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140776.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.