Custom Truck Paint Idéer

Anpassade lastbil måla idéer kan vara så vild som din fantasi tillåter. Så länge som målningen inte skada truckens väg värdighet, kan du dekorera en bil med någonting. Om du aldrig har haft en lastbil med en anpassad färg jobb innan, kom ihåg att ta saker långsamt. Om du får alltför upphetsad och gå överbord, kommer du vara fast med en stor näbb och en ful lastbil. Accent Truck Paint Idéer

mest populära anpassade lastbil måla idéer är de som lägger accenter till lastbilens grundläggande lack. Den mest populära accent för en anpassad truck paint jobb är ett gäng lågor strimmor från framsidan av huven. Black flame skisserar på en vit lastbil, rökiga vita flammor på en svart lastbil eller realistiska flammor på en röd lastbil är alla vanliga val. Använd blå för att beskriva lågorna på en metallisk grå lastbil. Färglägg lågorna med vita och ljusblå färg för en klassisk stil.

Använd ett mönster vattendroppe på framsidan av en blå lastbil för en vattenlevande stil. Måla trucken så att vattnet ser ut som det täcker huven och strimmor iväg som det blir nära mitten av flaket. Måla ett metalliskt grön lastbil så att färgen sakta förändras från ljust grönt på toppen till mörkgröna på undersidan. Lägg mörk metallic grön vattendroppar streaming från grillen området för en snygg stil.
Animal Truck Paint Idéer

anpassade jobb lastbil måla som involverar djur växer i popularitet. Airbrush en morrande lejon på motorhuven på en svart lastbil för en klassisk stil. Du kan lägga till en kör tiger eller häst på vardera sidan av lastbilen för en unik stil. Har en liten, ylande varg målad på baksidan av en röd lastbil för en västerländsk stil.

Även om de flesta åkare använder ett djur accent som dekoration, en del går vild med en fullständig djurmönster. Täck en stor lastbil med en leopard eller zebra hud print. Använd ett ormskinn eller fiskfjäll mönstrar för en exotisk look. Om du inte vill att ett mönster som täcker hela din lastbil, skapar stor låga mönster på lastbilen huven och fylla former med ett djur ut.
Stripe Truck Paint Idéer

Stripes är ett vanligt val när det kommer till enkla idéer lastbil måla. Måla en bred, sparkling, metallic vit linje över mitten av en vanlig vit lastbil en subtil stil. Skapa tre guld ränder på sidorna av en röd lastbil kropp och tillfoga ditt efternamn målad i guld över baksidan av lastbilen för en flashig stil. Lägg svarta ränder runt sidorna, brunnar hjul och fönsterkarmar på en metallisk magenta lastbil för en elegant stil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140773.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.