Hemlagad Truck Cap

En lastbil locket är oftast placerad över baksidan av upphämtning och används för att hålla material inuti torrt och skyddat från väder och vind. Vissa människor tar konceptet ett steg längre och skapa en mössa som är också en husbil. Hursomhelst, med en hemmagjord lastbil mössa, kommer du lägga till ytterligare täckt förvaring till din pickup och ger ett bekvämt sätt att transportera material i regnet, butiken eller under alla slags väder. Ramar
p Det finns flera sätt att bygga ramar för en lastbil mössa. Den första är att svetsa stålrör tillsammans med en gas svetsare och barer filler. Rören måste kapas till rätt längd och snedskurna för att möjliggöra en exakt passform. Detta åstadkommes genom användning av en skäranordning stålrör, eller rör såg. Två-tums diameter röret är mycket tjock för denna del av projektet. Även 1-tums rör eller 1,5-tums kanal stål räcker. Ramen är byggt i en trapetsform med den övre ramen bara något mindre än botten. Diagonal vertikala stöd ansluter de två kvadratiska bildrutor för toppen och botten. Cross hängslen som löper horisontellt över den övre ramen bör också användas för att förstärka strukturen, men de används inte på den nedre delen av ramen.
Material för väggbeklädnad
< p> är sidospår av locket valts för sin hållbarhet och vikt. Glasfiber plåt, korrugerad glasfiber (liknande den typ som används i utomhus staket) och plywood finns alternativ. Besluta om en baserad på var du kommer att ta av locket och hur tålig du vill att det ska vara. Glasfiber är mindre hållbart än trä. Emellertid är det mycket lättare. Detta innebär fler miles per gallon och enklare borttagning och installation. För campare, är det klokt att välja plywood, eftersom väggarna måste rida elementen och ge skydd.
Assembly

När du har valt ett material för ytterväggar, är det dags att installera den. Glasfiber folien kan installeras med nitar på ramen. Du kan också använda bultar eller konsoler och skruvar. Plywood plåt skruvas direkt på ramen med metall skruvar med en power driver. Pilot hål måste borras i metallram innan du påbörjar installationen, dock. Detta är det snabbaste och säkraste sättet att installera plywood väggar. Addera Accessoarer

Att bygga en mössa dörr, klippa ut en del av sidospår passformen i ryggpartiet av lastbilen cap. Sedan förstärker detta avsnitt med gummipackningar eller gjutning och fäst den med ett gångjärn på ramen för den gemensamma jordbrukspolitiken, inte sidoväggarna. Detta ger en mer stabil och säker dörr. Det kommer att öppnas flera gånger, så se till att svetsarna är perfekt. Använd filler barer och en gas svetsare på detta steg. Maskinvara för dörrhandtaget och ett lås finns på en järnaffär, eller lastbil tillbehör butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140768.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.