Hur organisera ditt Truck Maintenance Records

Hålla underhållsdokumentation på din bil är oerhört viktigt, speciellt om du är en oljebyte och annat underhåll. Denna artikel kommer att ge läsaren en vägledning för att upprätthålla dessa poster så att din bil kan pågå ett tag. Jag talar av erfarenhet när jag säger att hålla reda på arbete på din bil är en enorm fördel. Min lastbil har 235.300 miles på det och vi arbetar det. Saker du behöver
Anteckningsbokspiral med mappar.
Visa fler instruktioner
1

Få en 8 1/2 "med 11'' spiral notebook. Jag föredrar de som har en mapp avsnitt också. Jag skulle föreslå minst en 70 sida ett. Detta är ett bra ställe att hålla kvitton för lastbil inköp och garantier för snabb hämtning.
2

Dela anteckningsbok i två sektioner. Jag föreslår Allmänt underhåll och större underhåll. Under Allmänt underhåll jag skulle lista av förändringar datum olja, trimning, förändringar torkare, och rotationer däck. Underhåll som krävs på ett regelbundet schema. Det viktiga är att hittills varje underhåll och hålla kvitton i mappen avsnittet. Under större underhållsarbeten hålla reda på saker såsom avgaser arbete, större motor arbete och inköp däck. Behåll kvitton och garantier i mappen avsnittet så att du har lätt tillgång till dessa register.
3

Slutligen, hålla den bärbara datorn på en säker plats med enkel åtkomst. Det gör du inte bra att hålla register om du inte kan hitta dem. Jag föreslår handskfacket eller om din bil har en mittkonsol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140761.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.