Hur man tar bort den främre stötfångaren på en Chevrolet Avalanche

The Avalanche är en lastbil-baserade fordon där Chevrolet uppdelningen av General Motors. Till skillnad från en vanlig Chevrolet pickup, har sängen en inbyggd vattentätt fodral för att skydda sin last från elementen. Den främre utformning Avalanche skiljer sig också från de vanliga Chevrolet lastbilar, så främre stötfångare borttagning tekniker är något annorlunda än vanliga modeller. Du kan behöva ta bort plasten främre stötfångaren om den har blivit skadad i en front-end kollision. Vissa eftermarknad alternativ, till exempel byggsatser kroppen lift, kan också kräva att du tar bort den främre stötfångaren. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Skiftnyckel
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort de 10 skruvarna (fem på varje sida ) från den främre stötfångaren i framkant av framskärmen med en stjärnskruvmejsel.
2

Ta bort de två fästet bultarna som håller stötfångaren till mitten av radiatorn kåpan underifrån framsidan av lastbil med en skiftnyckel.
3

Ta bort de fyra skruvarna stötfångarfästet (två på varje sida) som håller fast stötfångaren till kylaren core stöd monteringsdynor underifrån framför lastbilen med en skiftnyckel.
4

Lossa dimljuset ledningsnätet från stötfångaren fästena på varje sida genom att klämma flikarna på klämmorna (två på varje sida) tills de släpper. Ta bort kabelstammens kontaktdon från dimljusen (en på varje sida) genom att vrida dem i en moturs riktning. Skjut dimljuset kablage ur vägen av stötfångaren och fästen stötfångare.
5

Dra stötfångaren ut i framkant av framskärmen väl att avslöja två clips. Bänd klipp ut med en platt blad skruvmejsel. Upprepa detta steg för den andra sidan.
6

Face framsidan av lastbilen och ta bort stötfångaren genom att trycka ned den övre kanten av stötfångaren för att frigöra de 14 clips för att skilja den från grillen. Var försiktig, eftersom stötfångaren är i ett stycke och kan vara tungt. Använd en hjälpare att sänka stötfångaren från trucken om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140756.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.