Hur Swap Chevy motorer

Oavsett hur väl du behålla din Chevy motor, är det möjligt att det kommer en dag att bränna ut dig. När detta händer, kan du ta bort och byta ut motorn själv eller har en professionell göra det på en mycket högre kostnad. Många människor gör detta själva för halva priset och tiden det skulle ta en professionell butik. För att slutföra jobbet korrekt och säkert sätt, behöver du rätt verktyg och kunskap. Saker du behöver
Wrench
Jack
Jack står
Hoist
Chain
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort batteriet. Ta bort kylarlocket och avtappningspluggen i botten av radiatorn. Lossa slangklämman vid slutet av kylarslangar där varje slang möter kylaren med en skruvmejsel och dra slangarna från kylaren.
2

Ta bort båda transmissionsledningar svalare som är längst ner av transmissionen med en skiftnyckel. Dra ledningarna från kylaren.
3

Demontera fästskruvarna som håller kylaren på plats med en skiftnyckel. Lyft värmeelementet ut ur motorutrymmet. Det finns en låsbulten i varje hörn av radiatorn.
4

Jack framsidan av Chevy från marken och vila bilen på pallbockar. Få under Chevy och använda spärrfunktion inställd för att ta bort de bultar som fäster överföring till motorn. Skjut domkraften under motorn och palla upp det något. Ta bort skruvarna som håller fast motorfästen på plats och dra motorfästen från motorfästet bostäder.
5

Lossa gasreglaget kopplingen från motorn med nyckeln. Den gasreglaget kopplingen förbinder gaspedalen till förgasaren. Kopplingen är oftast fäst på plats med bultar och muttrar. Ta bort bultar och muttrar med skiftnyckel. Dra kopplingen bort från förgasaren.
6

Lossa skruvarna som håller fast de avgasgrenrör till motorn med nyckeln. Dra utblåsningsgrenrören bort från motorn.
7

Anslut motorn hissa till motorn. Använd motorfästet huset och en bult för att ansluta kedjan. Lyft motorn ur motorrummet.
8

Omvänd stegen för att installera en ny motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140747.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.