Hur Dra Häst med nya Toyota Tundra

Transportera en häst är en viktig del av hästens ägare. Många hästägare reser till tävlingar och ens bakgård hästägare måste transportera sina hästar till veterinären någon gång, så att veta hur man ska dra en släpvagn är nödvändig. Under senare år har Toyota producerat ett antal mickar som är stora nog att dra en hästtransport, inklusive Tundra. Dra häst släpvagnar med nya Toyota Tundra är inte svårt, och tillåter dig att dra din häst någonstans. Saker du behöver
Toyota Tundra
Tow Slider skumt hotell med DRAGKROK
Hästtransport
hö eller korn
Halter och leda
Visa fler instruktioner

1

boka en tid med din mekaniker att ha en dragkrok installerad på din Tundra. Dragkrokar kommer i en mängd olika storlekar som utsetts av hur mycket de kan säkert bogsera, men du bör ha minst en klass IV skumt installerat för att säkert dra din häst trailer. Se till att Hitch är bultad till ramen för att hålla den från att komma loss medan dragande.
2

Mät din dragkrok och köpa ett skjutreglage och boll som är rätt storlek. Slider och bollar finns i olika storlekar, så se till att du köper en som passar din släpvagn. Du kan köpa ett skjutreglage och boll på din lokala bil eller gård och ranch leverans butik. Sätt reglaget i skumt och lås den på plats med stift för att hålla det lossnar när du kör.
3

Hook din Tundra upp till din släpvagn. Säkra din boll till skumt genom att låsa skumt ner och anslut din släpvagn lampor i uttaget i stötfångaren på din lastbil. Din Tundra är byggd med en full-size pickup ram och kan dra en lastad fyra hästtransport utan svårighet. Slå på dina blinkers och gå till baksidan av din släpvagn för att se till att alla dina lampor är i funktionsdugligt skick.
4

Fyll matningsbingen på framsidan av din släpvagn för att hålla din häst glad och ockuperade under körning på vägen. Montera din häst med en grimma och leda och lasta in honom i trailern, binda honom ordentligt för att hålla honom från att vända runt under transporten. Stäng trailer dörren och göra en slutbesiktning för att se till att allt fungerar innan du beger dig ut.
5

Pull på vägen långsamt, kontrollera båda hållen innan körning i trafik. Var noga med att kontrollera din speglar ofta att se till att din släpvagn är dragande väl och alla dörrar förbli sluten. Hålla en jämn hastighet på vägen, byte av körfält och göra vänder gradvis för att inte störa din häst under transporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140742.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.