Hur du köper Pickup Däck

Köpa däck för din pickup är inte samma sak som att köpa däck till din bil. Pickup lastbilar gör jobb som bilar kan inte, och deras däck måste kunna göra saker bildäck inte behöver. Så innan du går ut och köpa din nya pickup däck, ta lite tid och se till att du får de rätta. Instruktioner
1

Bestäm hur många däck du behöver. Om du ersätter alla fyra däck, det finns inget beslut som skall göras. Men om du hade en punktering och behöver bara ett nytt däck, bör du kontrollera de andra tre däcken är slitna i fall de alla behöver ersättas.
2

vet storleken på däcken du behöver. Du kan hitta storleken kan hittas på din gamla däcksidan. Den kommer att visas i det här formatet: P # # # /# # R # # (referens 1) Addera 3

Tänk på hur du använder din pickup.. Om du kör det off-road mycket behöver du off-road däck. Överväg också vikten av vad du normalt bära i flaket. Detta kommer att ha en stor inverkan på dina däck. Kommande säsonger, såsom vintern i en snöig region, är en annan faktor som du bör ha i åtanke. (Referens 2)
4

Hitta betyg för däck som passar dina behov på Consumer Reports hemsida, räknas som en resurs nedan. Detta kommer att ge dig objektiv information om däckens kvalitet som du kan använda för att hjälpa dig att göra ditt beslut.
5

Besök flera däck butiker och jämföra priser. Om du har dina däck sätta på för dig, lägga till kostnaden för att i de priser som du jämför.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140741.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.