Lägga till högtalare till en S10 Pickup

En Chevrolet S10 pickup levereras lager med en sex-högtalare stereo. Det finns två i instrumentpanelen, ett i varje dörr och två förhöjda bakom sätena. Du kan lägga till två högtalare som passar direkt bakom sätena och lägga till mer låg end ljud till ditt system. Saker du behöver
Skruvmejsel
Wire strippor
Två 3-fots sektioner av högtalarkabeln
Två 6-by-9 högtalare
två 6-by-9 högtalarlådor
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss en av de övre plåtarna tillbaka högtalare och ställ den åt sidan. Skruva ut alla skruvar i den exponerade högtalaren och dra den från höljet. Låt inte talaren hänga, du kan låta den sitta i höljet medan du förbereder nästa steg om du behöver köpa 2

Separata 3 inches på båda ändarna av en sektion av högtalarkabeln med din. fingrar. Kläm fast kabelskalaren runt en av de separerade bitar, ca 2 inches i, och skjut gummit från slutet. Detta kommer att utsätta de metalltrådar i högtalarkabeln. Gör detta för alla separerade fyra stycken.
3

Avlägsna skruvas högtalaren från inneslutningen och håll det så att ryggen är vänd uppåt. Twist varje exponerade metalltrådar från högtalarkabeln på en högtalarkabel inlägg som kommer ut på baksidan av högtalaren. De kommer att se ut två metallflikarna och har högtalarkabeln redan fäst vid den.
4

tillbaka högtalaren i sin inhägnad, skruva in den igen och ersätta högtalaren plattan.
5

Skruv en av de 6-by-9 högtalare till en 6-by-9 låda med skruvmejseln. Ta den andra änden av den exponerade metalltråd på högtalarkabeln, nu hänger från högtalarlåda, och vrida varje ände i den röda och svarta hål i baksidan av 6-by-9 högtalare box. Placera högtalaren bakom sätet. Upprepa hela processen för både back högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140738.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.