Hur att bogsera en bil med en Pick-Up

När ett fordon behöver bogsering, det finns ett antal val du kan göra. Låt dig en bogsering företag göra det åt dig eller gör du bogserar det själv? Om du är en gör-det-själv typ av person, kan du välja att bogsera den bakom en pickup. Om så är fallet, det finns fler val att göra. Saker du behöver
Vehicle Truck
att dras
Tow dolly
Trailer
Chain
Visa fler instruktioner
Använda en Tow Dolly

1

Fäst bogsera dolly till din lastbil. Du behöver rätt storlek bollen på hitch (vanligtvis 2 inches). Placera bogsera Dollys kopplare över skumt bollen och dra åt. Fäst säkerhetskedjorna från dolly till hake i ett korsvis sätt. Fäst ledningarna för lamporna till din lastbilens ledningar utlopp.
2

Ladda ditt fordon. Placera fordonet som ska bogseras på bogsera dolly enligt tillverkarens anvisningar. Aldrig placera fordonet på bogsera dolly baklänges.
3

Bind ner fordonet. Placera däck remmar över framhjulen på fordonet bogseras, upprepa sedan för den andra sidan. Placera remmen i spärrverktyget fixturen på framsidan av bogsera dolly och dra åt. Haka upp säkerhetskedjorna på underredet av bilen bogseras. Se till att inget drar.
4

Bogsera fordonet. Var noga med hjulen pekade rakt och styrningen är i låst läge. Dra bilen ca 50 meter och kolla de band och kedjor. Re-check remmar för täthet var 50 km. Addera användningen av släpvagn
5

fästa släpets till din lastbil på samma sätt som att fästa en bogsera dolly. Placera trailerns dragkrok över truckens DRAGKROK och låsa den på. Haka upp säkerheten kedjor i ett korsvis sätt och krok upp ljuset ledningar.
6

Ladda fordonet. Om fordonet inte kommer att köra på trailern egen kraft, använda en vinsch för att dra bilen uppför ramperna på framsidan av vagnen. Placera fordonet i parken och dra åt handbromsen.
7

kedja eller rem fordonet på släpet genom att fästa en kedja eller band till bilens chassi och därefter till ramen på släpvagnen. Ta bort ramperna och säkra dem. Dra fordonet. Addera Använda en dragkedja
8

Kontrollera om det är lagligt i ditt område. Om så är fallet, bifoga en kedja på underredet av fordonet som ska bogseras. Var noga med att kedjan inte är ansluten till en styrgrupp komponent eller annan ömtålig fjädring bit. Kör kedjan till din lastbil och ansluta den till ramen eller dragkrok.
9

Dra fordonet. Med en saftblandare engagerade på både lastbilen och bilen, dra långsamt trucken framåt tills slack är ur kedjan och en subtil bula känns.
10

Ease trucken i vägbanan och långsamt dra bilen till din destination. Denna metod bör endast användas under kortare bogsering sträckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140734.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.