Hur man tvättar en pickup

En pickup truck är en både en leksak och ett fordon för många människor. Vissa använder sin lastbil för att frakta laster till soptippen, campa eller terrängkörning. Andra njuter bara av åkturen och känslan av en pickup. Det är viktigt att tvätta en pickup ofta att hålla fordonet i utmärkt skick. Saker du behöver
Push kvast
Bucket
Mild flytande diskmedel
Slang
Biltvätt borste
Fönsterputs
Däck renare 2 trasor

Visa mer instruktioner
1

öppna bakluckan av pickup. Stå i sängen med push kvast. Sopa ut allt skräp, klumpar lera och lös smuts. Skjut partiklar mot bakluckan och ur trucken.
2

Häll flaska mild avfettning diskmedel i hinken. Vrid munstycket spraya på slangen till strömmen. Fyll hinken med en stark ström att blanda tvål och vatten.
3

Vrid munstycket till dimma. Slang ned en sektion av lastbilen, såsom framåt, åt sidorna eller toppen.
4

Dunk borsten in i skopan. Skrubba hela avsnittet. Skölj borsten i hinken och upprepa steg. Inspektera området och skura smuts och fläckar lera som du kan ha missat.
5

Skölj av tvål och smuts med slangen. Håll slangen ovanför pickup så vattnet rinner nedåt.
6

Rengör de återstående pickup sidorna och baksidan av lastbilen. Upprepa steg 3 till 5. Att tvätta sängen av lastbilen, stå inne och hålla slangen i en vinkel. Skjut bort återstående smuts ur sängen. Skrubba normalt och skölj borsten två eller tre gånger. Sedan skölja sängen med slang, återigen hålla i vinkel.
7

Spray varje fönster med fönsterputs. Vänta i cirka 30 sekunder och torka fönstret med trasan. Slutföra denna process för varje fönster på utsidan såväl som insidan. Använd extra rena trasor för detta steg, om det behövs.
8

Häll däcket renare på den andra, ren trasa. Torka varje däck. Läs instruktionerna på din specifika däck-rengöringsmedel. Vissa kräver en sköljning medan andra inte gör det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140729.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.