Hur man identifierar Ford pickup

Ford pickup har funnits i mer än 80 år. Ända sedan Henry Ford utvecklade ett motordrivet fordon, såg den arbetande människan användning av ett flak. Pickupen har förändrats sedan det infördes med tillägg av extra platser, accessoarer komfort och en förlängd säng för att bära laster. Lastbilen är en mångsidig familj fordon och pålitlig arbetsverktyg för människor runt om i världen. Saker du behöver Begagnad Ford lastbil guide
Visa fler instruktioner
1

Titta på grillen på lastbilen. Grillen på en 2010 Ford Ranger har tre kortplatser som sitter bakom Ford-logotypen, och två öppna områden på vardera sidan av spåren. Den övergripande formen av grillen är en rektangel som öppnas något mot toppen. Den 2010 F-150 är konstruerad på samma, men med sju slitsar, och den övergripande formen är en rak rektangel.
2

Undersök speglar för sin distinkta form och design. Speglarna på både Ranger och F-150 sitta i 90 graders vinkel från dörrkarmen. Båda spegelgrupper är sågat med raka kanter och plana linjer. F-150 speglarna är större än Ranger speglar och dessutom har blinkers inbyggda i baken. Addera 3

Titta på bakluckan på lastbilen. Den ovala Ford-logotypen är placerad i mitten på Ranger och i övre mitten på F-150. Logotypen är skriven på ett silver ton med en djupblå bakgrund. Bakluckan själv har en platt design, utan kurvor eller lister imponerande. Början i 2009, kom F-150 även med en tillgänglig trappstege som är instoppad i bakluckan.
4

Titta över strålkastarna och baklyktorna för sina distinkta stilar. Strålkastarna på F-150 är sågat bort med blinkersen placerad under strålkastaren, bredvid grillen. The ranger strålkastarna är rektangulära med blinkers set inne ljuset i form av en cirkel. Ranger bakljus är rektangulära också, med back-up belysning placeras mellan bromsljus och blinkers. F-150 bakljus är densamma, förutom att de svepa runt bakre hörnen med en skarp vinkel utskuren från den rektangulära designen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140728.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.