Hemlagad Truck Ramp

Truck ramper är nödvändiga för att tillåta lastbilar att enkelt köra upp till en annan nivå. Dessa ramper måste vara rätt vinkel och robust nog för att inte kollapsa under lastbilen. Du kan anlita någon att bygga ramp för dig, men du kan också göra det själv för en rimligt låg kostnad. Material för att bygga en Ramp

Dessa lastbil ramper kan konstrueras med användning av en mängd olika material, inklusive trä, metall och betong. Om rampen är konstruerad av ett mer lättviktiga material såsom trä, är det emellertid integrerad för att säkerställa att rampen är väl förankrad och stöds så att den inte kollapsar under användning. Metal ramper är ofta starkare och tjockare bitar av stål kommer att säkerställa att metallen inte kommer att böjas eller brytas. Om det område du ska bygga rampen redan är asfalterad, då cement eller asfalt kan hällas till skapat en robust, effektiv ramp för en lastbil att köra upp.
Dirt Ramp

Om rampen byggs utomhus eller är i ett område där smuts kan staplas upp, kan en smuts ramp lätt byggas. Det första man måste se till är att en lämplig gräns antingen cement eller metall är byggd för att stödja jorden. Rätt mått och vinklar skall redovisas när man bygger denna gräns eller mallar för rampen själv. När gränsen är konstruerad, häll smuts blandas med sand för att bilda rampen. När rampens gränser har fyllts, stämpla smuts och sand ner och lägga till mer till rampen. Ju mer fasta smutsen inom gränserna för rampen är, desto stabilare rampen kommer att vara när en lastbil kör upp det.
Rätt vinkel

Vinkeln och lutning av rampen bör bestämmas av hur högt rampen ska vara och vilka typer av lastbilar som du kommer att köra upp den. En pick-up truck med en stor mängd avslut kan lättare förhandla fram en brantare ramp, som baksidan eller undersidan av trucken inte ska klippa eller fångas på läppen av rampen. Ramper för större lastbilar måste vara längre och mindre brant, stiger gradvis till den nivå där lastbilen kommer att klättra så att baksidan eller undersidan av trucken inte fastnar eller skadas på rampen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140721.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.