Hur du ändrar servopumpen på en Toyota Tacoma

Byta styrservo pump i en Toyota Tacoma kommer inte ta mycket tid om det görs på rätt sätt. Toyota Motor Company har ett urval av styrservo pumpar att välja mellan och om företaget inte har det du letar efter, då de flesta bildelar webbplatser kommer. Om din styrservo pump går ut, kommer det att bli svårt att styra din Tacoma. Saker du behöver
Wrench
24 oz. cup
Ny servostyrning pump
Visa fler instruktioner
1

Öppna Toyota Tacoma huva och lokalisera styrservo pump på förarsidan i motorrummet.
Sida 2

Lossa muttrarna som ansluter in och ut linjer till styrservo pump med skiftnyckel. Placera 24 oz. kopp under pumpen. Dra ledningarna ur pumpen och låt pumpen rinna in i koppen.
3

Lossa muttern som är säkra remmen på remskivan. Ta loss remmen från pumpen. Med en nyckel, ta bort muttrarna som håller fast pumpen till Tacoma motor vägg.
4

Dra power-steering pump ur motorrummet. Sätt in den nya pumpen på plats och ersätta de muttrar som håller pumpen på plats på motorn väggen. Återanslut remmen till remskivan. Dra åt muttern på remskivan. Anslut in och ut linjer till motsvarande hål på pumpen.
5

Fyll den nya pumpen med rekommenderad vätska och belopp. Denna information finns i Tacoma bruksanvisning. Vrid ratten åt vänster och höger för att få den vätska som rinner genom ledningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140719.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.