Hur man ändrar Främre stötdämpare på en Nissan Titan

Nissan Titan är en stor lastbil som erbjuder tunga mångsidighet. De chocker som kommer som standard på Titan är oftast för landsvägskörning. Du kan köpa chocker för nästan alla köra terräng som du kommer att ta din Titan på. Du kan köpa större, starkare chocker för off-road körning, stötar för en sänkt Titan eller stock chocker för vardaglig körning. Ändra dem korrekt tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
Däck Tool Review Jack
stödbenet
Wrench
nya chocker
Visa fler instruktioner
1

bort däcket muttrarna på hjul med däck verktyg. Lyft Titans högra sida med domkraften. Placera en av domkraften under Titan på support punkten. Sänk Titan på stödbenet. Dra av hjulet från Titan.
2

Ta bort låsmuttrarna på botten av chocken som ansluter chock för nedre länkarm med skiftnyckel. Ta bort de muttrar som ansluter chock för ramen hos Titan på toppen av chocken. Dra chocken ur huset från botten. Addera 3

in den nya chocken i huset och skjut den på plats. Byt ut låsmuttrarna på toppen och botten av chocken som håller chock för ramen och den undre länkarm. Dra åt muttrarna med skiftnyckel.
4

tillbaka ratten till Titan och fäster muttrarna tillbaka på hjulet med däck verktyg. Använd domkraften för att höja Titan upp och ta bort stödbenet. Sänk Titan på marken.
5

Upprepa steg 1 till 4 för den vänstra sidan av din Titan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140718.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.