Hur man tar bort en Plastic Bäddlinje

Det finns två huvudtyper av flaket liners : spray i liners som är permanent , och plast liners säng som kan tas bort . Det finns för-och nackdelar med varje typ av liner , men med ett foder av plast , är den största fördelen att det inte är permanent . Om du väljer att ta bort din plast flakinsatsen att antingen rengöra undersidan av sängen eller bara för att ta ut det för gott , är det en enkel nog process som kan lösas hemma . Saker du behöver
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella föremål som är i sängen , placera dem bort och åt sidan . Sedan släppa bakluckan och titta runt insidan av sängen för att ta reda på hur din säng liner är installerad . De flesta hålls i med skruvar , men en del hålls på plats med hjälp av tyngdkraften . Hursomhelst , kommer bakluckan liner alltid ha någon metod för att säkra det på plats , vare sig det kardborreband eller skruvar .
2

Skruva alla skruvar som håller ner sängen liner med en kryssmejsel . Om fodret hålls på plats av kardborreband , dra ner på sidorna av sängen liner att befria fodret från kardborreband .
3

Vik sidorna av fodret mot mitten , och dra sedan från bagageluckan tillbaka för att dra fodret ut ur bädden . När det är ur sängen , om det finns någon kardborre närvarande , använd dina händer för att dra bort kardborrebanden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140715.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.