Hur att bogsera en Chevy Suburban Korrekt

Chevy Suburban är en stor lastbil för att dra, och du kommer att behöva tunga bogsering remmar för att hålla lastbilen på släpet. Om du inte bogsera din Chevy Suburban på rätt sätt, kommer du att skada din Suburban och eventuellt till andra förare som är på väg med dig. Du kan hitta trailer hyra platser på nätet eller i telefonkatalogen, och du kan förvärva bogsering band på samma ställe som du hyr trailern från. Saker du behöver
släp trailer
Heavy-duty bogsering remmar
bogserfarkosten
Visa fler instruktioner
1

Fäll ner lastramper på marken och driva Suburban på släpet, och se till att Suburban är centrerad på släpet.
2

Wrap en av de tunga bogsera remmar runt metallramen under Suburban bredvid motorn på den högra sidan. Dra bogsera remmen så att båda hakarna på varje ände av bandet hänger jämnt. Anslut båda krokar till stödet ankare på släpet. Dra bogsera rem s spännband uppåt för att dra åt remmen. Gör detta till den vänstra sidan av den främre delen av Suburban också.
3

Wrap en av de tunga bogsera remmar runt axeln på baksidan av Suburban på höger sida . Dra åt remmen så att både krokar på änden av bandet hänger jämnt. Led remmen till vänster stöd ankare på golvet i fiberkabel trailern. Anslut krokarna till ankaret och dra spännband uppåt för att dra åt remmen. Upprepa på vänster sida för att göra ett X.
4

Anslut bromsvajern på lastbil till bromsvajern på bogsera trailern. Pumpa bromsarna på dragfordonet för att se till att bromsarna fungerar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140714.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.